Mød vores personlige træner Terese

teresejpg

Jeg hedder Terese Witomski, og jeg er træner i Lyngby Fitness.

Jeg er uddannet Fitness Instruktør, personlig træner, og process træner. Og så er jeg i gang med at tage uddannelsen til Sportsmassør.

Jeg har arbejdet med træning og genoptræning igennem mange år, blandt andet i idrætsklubber, og med private kunder.

Jeg har prøvet en del på egen krop, både sport på eliteplan med intens fysisk og mental træning . Langvarrig genoptræning efter skader og sygdom. Og Motionstræning for at holde et højt sundhedsniveau så længe som muligt. Jeg arbejder og træner altid med fokus på kroppen som helhed. Jeg dyrker synergier og symetri, og er meget optaget af at alle får instruktion i hvordan man træner teknisk korrekt. Kroppen er en fantastisk konstruktion, og vi har alle sammen en helt unik model.

Men vi kan alle få ridser i lakken.

Din krop kan være din største force eller din største forhindring, i arbejdet frem mod dine personlige mål. Mit mål er at hjælpe dig med at finde din styrke, og at finde den helt rigtige måde at træne på, uanset om det er introduktion til træning på begynderplan, personlig programlægning for at optimere dine træningspas, genoptræning efter skade, eller ønske om at ændre din fysiske fremtoning. Jeg laver personlige programmer som respekterer din kropsbygning, din fysiske forudsætning og din krops historie.

Respekter og pas på din krop, du hænger på den resten livet.....

Lad os sammen dyrke..... din styrke.

Terese Witomski